שנה חדשה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

בנות יקרות ואהובות. חגים ושנה חדשה נוטים להזכיר לנו מי לא נמצא איתנו ומה יכול היה להיות אם דברים היו מסתיימים באופן אחר. אני מאחלת לכולכן שלצד הזכרון הכואב תביא אתה השנה החדשה גם תקווה להתחלה חדשה עם סוף טוב. תודה על השיתוף שלכן ועל העזרה שלכן אחת לשניה. שלכן, גילי

16/09/2012 | 13:41 | מאת: חסוי

תודה שתיהיה לך ולמשפחתך שנה טובה ומתוקה !

19/09/2012 | 09:28 | מאת: נטע

אכן היה לא קל. רגע לפני הנסיעה לארוחה אצל הוריו עוד הספקתי לריב עם בעלי, ממש מולי בשולחן החג היתה מוצבת העגלה עם התינוק של גיסתי בן הארבעה חודשים, כמובן ששמיעת הבכי שלו או ההתיחסות היתרה אליו צבטה אותי קלות, אבא של בעלי בעת הרמת הכוסית דאג לאמר לפחות 5 פעמים, בשנה הבאה בברית של... יהיה כאן תהיה כאן עוד עגלה עם תינוק והסתכל עלינו (בשלב מסויים לחשתי לאחותי שישבה לידי "שישתוק כבר, אני לא יכולה לשמוע אותו, אם עוד פעם אחת יגיד את זה, אני קמה והולכת". אימי בקשה להחזיק את התינוק של גיסתי, וכשעשתה זאת, הסתכלתי בכאב. מידי כל שנה למחרת הינו נוסעים לחיפה לבקר ולהיות עם המשפחה ששם ובעיקר עם סבתי. השנה לא עשינו זאת כי כאמור לפני כשבועיים היא מתה וזאת בדיוק ימים ספורים לפני שתכננתי לנסוע אליה ולחבקה. אך עברתי את זה וזה מה שחשוב! בבכרכת שנה בה כל שנבקש לו יהי!!! נטע.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי