דכאון! מי שיכולה לעזור ורוצה לשלוח לי למייל

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/09/2012 | 11:02 | מאת: חסוי

אני בת 26 היתי בהריון ראשון שגלתי זהות כל כך שמחתי .עשתי בדיקה לפני שבועים הכול היה בסדר אחרי שבעים יגעתי לרופאת נשאים בגלל דלקת בשתן פיתום אומר לי יש בעיה אין דופק לעבור עוד לא הספקתי לעכל את מה שקרה וכבר בבית חולים זה היה כמו סרט הכול קרה מהר שיגעתי לבית חולים היה לי חום אז קבלתי אנטיביוטיקה דרך הוירד בגלל הדלקת בשתן יום אחרי עברתי את הדבר הכי קשה בחיי הפלה (גרדה) הייתי שם 4 ימיים בגלל הדלקת וחזרתי לבית של הורים בגלל שקשה לי מאוד בעלי מבין את זה זה עוד טרי רק לפני 6 ימיים עברתי את הגרדה בוכה הרבה אין לי תאבון יש לי חלומות בלילה אל חדר הניתוח מרגישה תחושת אובדן צריכה עזרה

04/09/2012 | 14:44 | מאת: אמא אוהבת

חמודה, אני קוראת את הדברים שכתבת ועצוב לי מאוד.איבדת דבר יקר ואת חשה שעולמך חרב עלייך. תחושות המוכרות להרבה מהכותבות כאן. אני שבה ומציעה לך לא להתמודד לבד. שובי אל הרופאה שלך ושתפי אותה במצבך ובתחושותייך. היא תוכל להפנות אותך כדי שתקבלי את הכתף והאוזן שיכולה כל כך לסייע לך. מחבקת אותך חזק חזק .

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי