הפלה בשבוע 12

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/12/2009 | 20:37 | מאת: אנו

לאחר שנה וחצי של טיפולי IVF נכנסתי סוף סוף להריון בגיל 42 בשבוע 11 לא היה דופק לעובר ועברתי גרידה תהליך שקשה פיזית ונפשית כעת אני 4 שבועות לאחר הגרידה מתי אני אמורה לקבל מחזור ומה סיכויי ההצלחה בטיפולים חוזרים בגיל כזה והאם יש טעם להמשיך לנסות מצב הרוח שלי לא יציב ואני מאוד עצובה ולא יודעת איך להתמודד

שלום לך אני מצטערת לשמוע על האובדן שהוא גם תוצאה של תהליך ארוך ומפרך במקרה שלך כפי שתיארת. איני יכולה לענות על השאלות הבריאותיות הקשורות לקבלת המחזור ולסיכויי ההצלחה (כי איני רופאה, יש להתייעץ עם גניקולוג/ית), אך אני יכולה להגיד שחוויית האובדן בוודאי קשה ומטלטלת. האם את מצויה בתהליך טיפולי כלשהו? לעיתים במסגרות בהן מתבצעות ההפריות יש קבוצות תמיכה או עובדות סוציאליות שיכולות לעזור לעבד את החוויה המאכזבת. אני מאחלת לך שתמצאי את הכוחות לבחון את הדברים ולקבל את ההחלטה שתהיי הכי שלמה איתה. שיהיה המון המון המון המון בהצלחה. המשיכי לכתוב. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי