אובדן הריון אחרי הרבה טיפולים

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

07/08/2012 | 13:57 | מאת: נטלי

שלום איני בת 32 עברתי הפלה אחרי הרבה טיפולים וכאבים אחרי 12 שנה נשואים לפני חודש עברתיי הפלה כשהיתי בשבוע 12 ועד היום לא יודת למה זה קרה לי כי הכול היה תקין אצלי דופק והיה מתאים לשבוע 13 מרגע היום של ההפלה ואני כול יום בוכה כי היה לי הריון יקר ואבתי אותו ויש לי פחד שיקרי ליועוד פעם חז וחלילה רוצה עזרה איך להתמודד עם הכאב ועם הפחד תודה

שלום לך. אני מצטערת לשמוע על אובדנך העצוב. איזו עוגמת נפש. הפחד שלך מובן. הוא תמיד עולה כשחווים אובדן ובפרט לאחר טיפולים. אני יכולה רק לספר לך על היכרות עם הרבה נשים שחוו אובדן לאחר טיפולים ובסופו של דבר ילדו ילד בריא לאחר הריון תקין. עד שהרגע הזה יגיע, הרשי לעצמך להתאבל על ההריון הזה מבלי להסיק ממנו על ההריונות הבאים. הלוואי שהם יגיעו יותר בקלות ויסתיימו בידיים מלאות האם ייתכן שבבית החולים בו עברת את הטיפולים תוכלי לקבל שיחות עם עובדת סוציאלית שתסייע לך להתמודד על המצב?.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי