שבוע וקצת אחרי "לידה שקטה"...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

05/08/2012 | 22:15 | מאת: נטע

שלום לך גילי, בליל ה26/7, יום לפני כניסתי לשבוע 40 , נתקפתי בצירים חזקים , היתי בטוחה שהנה אוטוטו הנסיכה שבפנים יוצאת והחשש היחיד אותו הזמן היה שמא לא אספיק להגיע לחדר הלידה (הכל לכאורה היה תקין!). לתדהמתינו המוניטור הראה כי אין דופק וב27/7, ב5:30 לפנות בוקר (בדיוק שמלאו לביתי הבוגרת 3 וחודשיים)ילדתי תינוקת יפיפיה, שמנמנה אך ללא דופק. לצערי הרב לא זכיתי לגעת, לחבק או לנשק ובעצם להיפרד ממנה באופן הראוי... אמנם הבכי יותר נשלט ויותר מאופקת והיום לראשונה לאחר שבוע עניתי לטלפונים וכלפי חוץ מתפקדת כאילו סיימתי את 'שבוע האבל'. אבל בתוך תוכי עדין מפנטזת לעצמי שאולי מדובר רק בחלום בלהות. אני נתמכת הרבה בפורום של אובדן הריון בתפוז ומידי יום שני ניפגש אני ובעלי עם העוסי"ת של אסף הרופא. עם זאת, מרגישה בכאוס, בחשש, עם המון כעס ונראה לי כי נכון יהיה לי להיעזר בגורם מקצועי יותר שיכול לתת לי/ לקשיי מענה אישי יותר כגון קב' תמיכה, טיפול אלטרנטיבי, איש מקצוע... האם את מכירה ויכולה להמליץ על משהו שיכול להיות לי לעזר ונמצא באזור מגורי, ראשל"צ? תודה מראש!

היי נטע אני ב 0544959060 או [email protected] את מוזמנת לפנות

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי