גרידה, היום, עוד 7 שעות...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

06/06/2012 | 07:21 | מאת: אני

היום בצהריים עוברת גרידה... היינו אצל הרופא אתמול ולעובר לא היה דופק... שבוע 8... לא מפסיקה לבכות ולא יודעת מה לעשות...הריון ראשון, בת 28... מפחדת מהגרידה בהרדמה המלאה...

06/06/2012 | 07:42 | מאת: אמא אוהבת

חמודה, כואב כל כך ועצוב. אל תחששי מפני הגרידה. לא תחושי דבר. תתעוררי ותהיי אחרי. לא האמנתי כמה קל ופשוט זה. כשתשובי הביתה כנסי שוב לפורום ושתפי בתחושות וברגשות. כאן נמצאות נשים כואבות עם אוזן קשבת. לי זה ממש עזר. חיבוקים חזקים וחמים, אמא אוהבת

06/06/2012 | 09:03 | מאת: שיר

שלום לך.. לי קרה מקרה דומה, רק בשבוע 20, פתאום לא היה דופק. עברתי את הגרידה ביום ראשון בתל השומר. ההליך עצמו לא כואב כלל ואין מה לפחד מההרדמה הכללית. היא קלה ביותר, כי כל הניתוח אורך כ- 15 דקות. שיהיה לך בהצלחה. ליבי איתך.

06/06/2012 | 22:52 | מאת: אני

06/06/2012 | 22:53 | מאת: אני

עכשיו אנטיביוטיקה ולחכות למחזור שיבוא בעוד 4-6 שבועות :( עדין לא מפסיקה לבכות

03/09/2012 | 01:24 | מאת: חסוי

עברתי גרדה מאתו סיבה ופני 5 ימיים בוכה הרבה אך עברת את זה את האכב שלא מפסיק?

03/09/2012 | 15:07 | מאת: יפעת

אם הכאב לא עובר לכי לרופא. אחרי הגרדה היו לי כאבים, ומסתבר שהיו לי קרישי דם...ועוד גרדה. רוצי לרופא.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי