מחקר בנושא אובדן, שכול ואבל בעקבות אובדן הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

06/05/2012 | 20:59 | מאת: דליה

שלום רב, שמי דליה והנני סטודנטית באוניברסיטת חיפה. בימים אלו, אני כותבת עבודת מחקר בפסיכולוגיה העוסקת כל כולה באבל בעקבות אובדן עובר בשלב מתקדם של ההריון (שבוע 20 ואילך). אני מודעת לקושי בהעלאת זכרונות מאירוע האובדן ומהכאב הרב בכרוך בכך ומחקרי עשוי לסייע בהעלאת המודעות ומתן לגיטימציה לאבל הכרוך באירוע הכה קשה. לכן, הנני זקוקה לעזרתכן במילוי שאלון אנונימי. למעוניינות, השאלון יישלח כקובץ word. אבקשכן למרקר/לצבוע את התשובה שמתאימה לכן ובתום מילוי השאלון להחזירו אלי במייל. אשמח לענות על כל שאלה/פנייה/הערה. תודה מראש על שיתוף הפעולה. כואבת את כאבכן, דליה

06/05/2012 | 21:46 | מאת: דליה

על מנת להקל על תהליך מילוי השאלון אני מצרפת קישורים לשאלון ולמכתב ההסכמה להשתתפות במחקר. עליכן להוריד את הקבצים, למלאם כנדרש ולשלוח אלי ישירות למייל. תודה על שיתוף הפעולה, דליה http://www.mediafire.com/view/?1bciyeyilptawmp http://www.mediafire.com/?b2ihhjk1tku9dis

06/05/2012 | 21:48 | מאת: דליה

[email protected]

שלום לכולן. רציתי לציין שדליה יצרה איתי קשר באחריות רבה וברגישות לפני שפרסמה את ההצעה כאן באישורי. מנסיוני (מהתקופה שאני העברתי שאלונים למחקר שלי), השתתפות במחקר שכזה יכולה להיות חוויה משמעותית שנותנת הזדמנות להסתכל על הדברים ממרחק ולדעת שהסיפור האישי שלכן נכנס לגוף ידע גדול יותר שאולי ישפיע על ההבנה לגבי האובדן הקשה הזה והדרך הנכונה לטפל בו. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי