היום הייתי אמורה ללדת

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

24/04/2012 | 13:04 | מאת: אליה

שלום לכולם, לפני 11 שבועות, בשבוע ה-29 להריון השני, הלכתי לרופא נשים בגלל שהייתי מודאגת מכך שלא הרגשתי תנועות של העובר. כבר הייתי מס' ימים לפני כן אצל הרופא מאותה סיבה והכל היה תקין והייתי בטוחה שהוא ירגיע אותי ושהכל יהיה בסדר.. אבל הוא לא מצא דופק ומצאתי את עצמי בחדר לידה, יולדת עובר מת.. זה יום קשה בשבילי כי אני יודעת שהייתי אמורה להחזיק עכשיו תינוק מתוק וחי, ובנוסף חזרתי עכשיו מפגישה בביה"ח שבה קיבלתי את תוצאות הנתיחה- הכל היה בסדר והסיבה למוות לא ידועה חשבתי לשתף בתקווה שזה יקל על הכאב...

24/04/2012 | 13:38 | מאת: זואי

שלום אליה יקרה. אני משתתפת בכאבך ובאבלך. הלוואי ולא תדעי עוד צער. פטירת עובר כפי שאת מתארת יכולה להיות קשורה לקרישיות יתר. קרישיות יתר של האם עלולה להוביל לתקלות בזרימת הדם התקינה מהשליה לעובר. אם זהו המקרה, הרי שיש לכך טיפול. אנא התייעצי ברופאך האם הוא יכול לשלוח אותך לבדיקת דם לשלילת קרישיות יתר. בכל מקרה, כולי תפילה כי בע"ה ההריון הבא יגיע מהר- יעבור בקלות- ויסתיים בידיים מלאות בכל טוב!

24/04/2012 | 20:19 | מאת: אליה

תודה רבה על מילות הנחמה והעידוד! עשיתי את רוב הבדיקות,גם של קרישיות יתר, ויצא תקין.יש עוד כמה בדיקות שהיום נתנו לי לעשות ואני מקווה שהכל יהיה בסדר..

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי