הריון ראשון שהתסיים בהפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

24/02/2012 | 17:38 | מאת: המיואשת

שלום גילי, עברתי אבדן הריוןראשון בחיי השבוע. אני מרגישה תחושות נוראיות כיצד ניתן לקבל ממך טיפול אחד על אחד? אני חשה צורך לשוחח עם מישהו מקצועי אני לא מצליחה לתפקד וחשה את הגרוע מכל. מיותר לציין שאני בת 30 והתחתנתי רק לפני חודש השמחה כבר מזמן הסתיימה.

היי. את מוזמנת להתקשר אלי ל 0544959060 ונחשוב יחד על האפשרות הטובה ביותר לטיפול פרטני עבורך. נשתמע, גילי

26/02/2012 | 16:01 | מאת: אמא אוהבת

קראתי את דברייך והיה לי עצוב. כואב כל כך. את מבקשת להפגש עם איש מקצוע אחד על אחד וטוב הדבר שאת מבקשת עזרה. לא כולנו יודעות להגיד " קשה לי,אני צריכה עזרה". אומר לך שאחרי שחוויתי סיום הריון בשבוע 20 לפני כששה שבועות הייתי שבר כלי. הדבר הראשון שחיפשתי כששבתי מבית החולים היה מקום שאוכל לשתף בחוויה הקשה ולנסות לתאר במילים את כאב האובדן שהיה לי כל כך בלתי נתפס. חיפשתי ומצאתי את הפורום הזה. עת כתבתי ותיארתי, בכיתי ללא הפסקה. התגובות המקסימות שקיבלתי ותמיכתה של גילי אגר פה בפורום הבהירו לי שאיני לבד. אמנם האובדן והכאב,הם שלי, אבל מסתבר שיש הרבה כמוני שכואבות איתי. הידיעה הזאת הרימה אותי ונתנה לי את הכח להמשיך הלאה. היום חזרתי מרופא הנשים ואני מתקדמת לקראת הריון נוסף . אני פוחדת כל כך ואני בטוחה שכל רגע בהריון, אדאג ואחשוש. אך לצד החשש אדע שאין ברירה. כך הם חיינו. תאונת דרכים לא תמנע מאיתנו לשוב ולחצות כביש אם בצידו השני ממתין לנו דבר נפלא ועצום. אפילו גשר מעל מים סוערים לא ימנע מאיתנו להגיע לעברו השני כדי לקבל את הפלא הגדול מכל. את כואבת כל כך,החלומות התנפצו ואת מרגישה שאין שמחה יותר. תני לעצמך זמן לכאוב ולבכות. הביטי באהבתכם הגדולה שרק לפני חודש נתקדשה. "לכל, זמן ועת לכל חפץ" כשתמצאי את הכוחות ואין ספק שכמיהתך לילד יביאו לך כוחות במהרה, את תשובי ותהרי. מחבקת אותך חזק .

26/02/2012 | 16:31 | מאת: מיואשת

אני מודה לך מקרב לב על העידוד לעיתים צריך לשמוע את זה אני מחזיקה לך אצבעות שההריון הזה יצליח בעזרת השם ותוכלי בקרוב לטייל עם עגלה צבעונית בחוץ :-) אשמח לשמוע מה קורה איתך בהמשך כרגע אני אישית נמצאת במקום מאוד לא טוב בעיקר קשה לי להתמודד עם החזרה לשגרה. הכי אירוני שכל חיי עד לפני שבכלל הייתה לי זוגיות תקינה, פחדתי מהיום שאולי יהיו לי בעיות להביא ילדים נבואה שהגשימה את עצמה ממש כך.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי