התיעצות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

15/02/2012 | 02:32 | מאת: לי

עברתי לפני כשלוש שנים הפסקת הריון בשבוע 32 במהלך גדילת עובר הרופא הבחין בסקירה שיש בעיהמחלד שלד נדירה לעובר נעלצנו לעבור הפסקת הריון קשה כל הציםיות חלומות הכל התנפץ לאחר מספר ניסיונות לא מוצלחים, הצלחתי להרות ההריון היה קשה ומורכב גם מבחינת לחץ גם מבחינה נפשית וגם בגלל פריצת דיסק שהתגלתה בהריון. ילדתי את בני בשמחה גדולה לאחר ההפסקת הריון אני עברתי תהליך של טיפול דרך הבית חולים ע"י עובדת סוציאלית בעלי לא ממש הבין את החשיבות. עכשיו כשנולד בננו הוא בדיכאון מדבר כל הזמן על העובר שלנו איך היה מה היה צריך להיות... והוא איבד מהרגש שלו נהיה אדיש לחים. אני לא מצליחה להבין אותו הוא עצבני מדבר אלי בעצבים והרבה בצעקות הוא מתעצבן על הבן שלנו במהירות ואני מוצאת אותו יושב ובוכה שהוא לא מבין מה קרה לו.... נכון לעכשיו האם יש למי לפנות? תודה על העזרה!

שלום לך. נשמע שבעלך מצוי במצוקה גדולה שמסבירה את העצבות והעצבנות. כדאי לפנות בדחיפות לעזרה. טיפול יכול להנתן לו במרפאות ציבוריות לבריאות הנפש ללא תשלום אך עם המתנה ארוכה, דרך קופת חולים בה יש תשלום מוזל וכמעט שאין המתנה, או באופן פרטי לחלוטין שהוא מיידי. כתבי לי מה נראה לך יותר מתאים ומהיכן אתם ואשמח לסייע לך למצוא טיפול מתאים [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי