חוזרת לשגרה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

21/01/2012 | 22:20 | מאת: בן בן

אוףף.. מחר אני חוזרת לעבודה לאחר תקופה די קצרה שנעדרתי. כל כך לא בא לי לחזור, אני רוצה להשאר עוד קצת בבית ולעבד את כל מה שעברתי ומצד שני יודעת שיש בחזרה משהו מאוד "בריא". היום מישהי לא קרובה אליי במיוחד פלטה משהו בסגנון של "שטויות, לא נורא". הרגשתי שבא לי לרצוח אותה על המשפט האומלל הזה. בשבילי זה איום ונורא ורחוק מלהיות "שטויות". אני מקווה שהחזרה מחר תועיל לי בסופו של דברץ שבוע טוב לכולן ובשורות טובות.

22/01/2012 | 15:13 | מאת: אמא אוהבת

היום אני חזרתי,לאחר 4 ימי אשפוז ושבוע בבית.חששתי מאוד.חששתי מהחיבוקים,מהחום ומהדמעות שירדו ללא שליטה. הגעתי לעבודה ואכן כולם חיבקו.אלה שלא ידעו,התעניינו לשלומי. דמעות,לא ירדו.את כולם הורדתי בימים שקדמו לשיבה לעבודה. לעיתים בכיתי בלי שליטה,דמעות חמות וכואבות. איתם יצאו הכאב והתסכול. לעבודה,הגעתי רגועה ושלווה. תלמידיי,שרבים מהם סימסו לי והתקשרו בזמן שנעדרתי, שמחו לקראתי והתעניינו מאוד . החזרה לשגרה לא קלה בכלל אבל היא היא זו שתחזיר אותך לחיים. אין ספק שתיזכי גם להערות משונות ולעיתים לא נעימות. אני כבר הכנתי אוסף של תגובות מסוג זה. אני מאמינה כי הדברים נאמרים מחוסר ידיעה מה לומר. חסרי אמפטיה ונטולי חמלה לא יודעים מה לומר, אז הם לעיתים מגיבים בחוסר טאקט. אני מאחלת לך שתיזכי להרבה חיבוקים. לא צריך יותר. חיבוק חם ואוהב אומר הכל. חיבוק גדול ואוהב גם ממני,

היי לכן חשוב לי לציין שהחזרה המהירה לשגרה יכולה להיות טובה לנשים מסויימות ופחות טובה לאחרות. אין בחזרה לשגרה יתרון חד משמעי ולפעמים להיפך. העיבוד והזמן מאפשרים לעכל את הדברים ולחזור לאט לאט. מציעה לכן לבדוק תוך כדי אם מתאים לכן ואם לא אז לקחת עוד קצת מנוחה. שיהיה לכולכן שבוע טוב גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי