ההבדל בין גברים ונשים בטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

31/12/2011 | 15:53 | מאת: רננהZ

שלום, שמי רננה ואני סטודנטית למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת קורס בלחץ ושחיקה אני עושה מחקרון קצר על ההבדלים בין גברים ונשים העוברים טיפולי פוריות, נושא שקרוב לליבי מכיוון שבעצמי חוויתי אובדנים של הריונות. לכל מי שמעונין להשתתף, מדובר על שאלון קצרצר ואנונימי בלינק https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cO6jkWeAMFNX8b2 אני מאוד מעריכה את ההשתתפות ותרומת המידע בנושא רגיש כל כך, שאני חושבת שאינו מספיק מדובר יחסית לתדירות בה הוא רלוונטי. תודה מראש, רננה Z

שלום רננה מקובל לכתוב שם מלא ולציין פרטי התקשרות על מנת שמי שרוצה להשתתף במחקר יוכל לשאול שאלות וליצור קשר אם יהיה צורך. גילי

01/01/2012 | 19:48 | מאת: רננהZ

בשמחה. ניתן לשלוח אלי שאלות ובקשות למייל [email protected]. תודה מראש, רננה זר

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי