ריטלין והפסקת הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

30/10/2011 | 15:44 | מאת: שרון

שלום, נודע לי היום כי אני בהריון צעיר מאוד (3-4 שבועות) במהלך השנתיים האחרונות אני נוטלת באופן קבוע קטלין 30 מג la להבנתי קיימת סבירות כי העובר יכול להיפגע מכך שכן טרם נעדו מחקרים רבים בנושא רופא הנשים הפנה אותי לועדה להפסקת הריון שאלתי היא האם כל שציינתי למעלה ובמקביל לכך שהרטלין הוא הכרחי מאוד לעצם הקיום שלי עד כמה שזה נשמע מוגזם אני לא יכולה להרשות לעצמי נפשית/פיזית להפסיק לנטול אותו וכן אני לא מעוניינת לסכן את העובר ומעדיפה לסיים את ההריון האם הועדה עלולה שלא לאפשר לי הפסקת הריון ובכך לסכן אותי או את העובר.

שלום לך. אני לא יודעת להגיד כיצד הוועדה פועלת. עלייך להתייעץ בבית החולים בו את צפויה לעבור את הוועדה. את מוזמנת לכתוב כאן על התהליכים הנפשיים הקשורים להתמודדות שלך. בהצלחה! גילי

05/01/2015 | 22:24 | מאת: לילך

אשמח לדעת כיצד התנהלה הוועדה בהתייחס ללקיחת הריטלין, אני בדיוק בסיטואציה זהה :( תודה

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי