לפני הפלה..

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/09/2011 | 16:21 | מאת: מיכוש

הי, לא ככ יודעת מאיפה להתחיל.. בעוד מספר ימים אעבור תהליך של גרידה כוון שאין לי כוונה לשתף אפילו את הסביבה הקרובה ביותר (למעט בן הזוג) אני די שבורה וחשה דיכאון כבר כמה ימים שאני לא יכולה להפסיק לבכות למרות שאני עדיין הולכת לעבודה כל יום.. חייבת ייעוץ בנושא אני מרגישה שאני מתפרקת. האם יש קבוצת תמיכה או כל דבר אחר שיוכל להרגיע אותי במידה מסויימת?אני חוששת גם לאחר התהליך עצמו ולהרגשתי.

שלום מיכוש. אני מצטערת לשמוע שאת עוברת תקופה כזו קשה. אני בשלבים ראשונים ממליצה על משהו פרטני ולא קבוצתי. את יכולה לפנות לטיפול פרטי, או דרך קופת החולים, או לבקש בבית החולים בו תבצעי את הפרוצדורה, לשוחח עם עובדת סוציאלית כבר עכשיו. אם תרצי שאעזור לך למצוא כתובת מתאימה את מוזמנת להתקשר 0544959060

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי