אובדן בשבוע 25

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

30/07/2011 | 13:27 | מאת: רוית

שלום , אני כבר 3 שבועות לאחר אובדן העובר שלי, הוא היה בן 25 שבועות ,600 גרם ונפטר מחנק ממה שהבנתי דיי נדיר ,סוג של כיווץ בחבל הטבור שלא איפשר מעבר חמצן תקין. אני גרה כבר שנה פלוס בחו"ל ועד אוקטובר אני בביקורי רופאים ובדיקות שונות. זהו הריוני הראשון ואני בת 36 כבר... אני מאוד מפחדת מה יהיה בהריון הבא האם מצב כזה יכול לחזור על עצמו. הכאב הפיזי של לידה (לאחר שכבר חוויתי) אינו מטריד אותי רק הכאב הנפשי. בשבועיים הראשונים לא יכולתי להפסיק לבכות יום יום ,עכשיו יש ימים טובים יותר ויש ימים שאני מאוד מדוכדכת, במיוחד בלילה כשאני הולכת לישון ואני רואה את הפנים שלו וחושבת אם כאב לו כשהוא נפטר,האם הוא הרגיש, לה לא יכולתי לעזור לו ....כואב לי לחשוב על זה . אני יודעת שאני חייבת לחשוב קדימה כי אני רוצה להיות אמא ולנסות שוב. לפני שבוע וחצי טיפלנו בקבורה שלו,קבורה יהודית במדינה נוצרית .לא הייתי מסוגלת להיות נוכחת אבל מרגיע אותי לדעת שיש קבר במידה ויום אחד ארצה לבוא ולבקר, כרגע זה מעבר לכוחותיי. אני מנסה לחשוב איך לעביר כל יום בצורה טובה יותר כדי להמשיך קדימה ולא להיות מרוכזת במה שקרה.

שלום רוית צר לי לשמוע על האובדןהקשה שחווית. את מוזמנת להמשיך לכתוב כאן כמובן גם כשתחזרי לארץ שבה את גרה. כל כך טבעי לפחד אחרי אירוע טראומטי ולא צפוי ולחשוש מן הבאות. אני חושבת שאת יכולה להיעזר בהתערבות טיפולית כאן ואולי גם כשאת חוזרת לארצך. את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל או בטלפון [email protected] 0544959060 נוכל לחשוב יחד מה הפתרונות הטיפוליים האפשריים עבורך בהתאם למקום מגורייך כעת, הסטטוס שלך כאן ובארץ אליה את חוזרת (האם את אזרחית, האם שייכת לקופת חולים) וכו'. מחכה לשמוע ממך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי