אחרי הפלות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

20/10/2009 | 20:36 | מאת: דנה

שלום!שמחה להיות ראשונה בפורום הזה!:)אני אחרי 3 הפלות ובדיקות מורחבות עד שגילו את הבעיה ,אני מאוד מפחדת להיכנס שוב להריון ויחד עם זה יודעת שזה הזמן כי עשינו הפסקה של 6 חודשים,אבל פחד של כול בדיקה של אולטרסאונד ראשון כש שמתי פעמייים חוץ מהריון ראשון שהגעתי עד לשבוע 14,שאין דופק או אין התפתחות תקינה-זה כול כך מפחיד......והריון ראשון בכלל נפל לי טבעי שראיתי הכול בעינייים שלי את האובר זה כואב ומפחיד.....כול החברות עם תינוקות שהיו בהריון איתי ואני כול פעם הגעתי לכלום לאומתם,אנחנו כלו כך רוצאים ילדים.גם הרופאים שכול אחד אם דעה שלו לגבי כול דבר אפילו משהו קטן אז גם רופא טוב אין עדיין .....צריכה אזרה

היי דנה את באמת הראשונה בפורום הזה. אני מצטערת לקרוא על הקשיים והאכזבות שעברתם עד כה. כל כך קשה לאבד הריון וכל כך קשה לראות חברות עם תינוקות. אלו תחושות קשות אך טבעיות. אם אני מבינה נכון את המצב, ישנה בעיה שהרופאים עדיין לא בטוחים מה היא, והיא גורמת להריון שלא להתפתח? במה את מרגישה שאת הכי זקוקה לעזרה? נשמע לי שאת מנסה לבדוק האם יש לך את הכוח להתמודד עם עוד הריון כעת, מתוך ידיעה שזה יהיה הריון עמוס בחרדה וחששות. גם אם חיכיתם 6 חדשים, את צריכה לבדוק האם מבחינה נפשית את מוכנה להריון הבא. את מוזמנת לכתוב עוד קצת כדי שאנסה לעזור יותר. בינתיים, תדעי שאת לא לבד. אני בטוחה שבקרוב תצטרפנה בנות נוספות לפורום ובינתיים, אני כאן לרשותך. עדכני מה קורה גילי

28/12/2009 | 16:30 | מאת: שויקאר

אני עברתי הפלה אצל רופא פרטי מסיבות אישיות אז זה היה 13-12 ומאותו יום אני עם הרבה דם אפילו אחרי המחזור מה זה אומר וזה ממש נחוץ לי אני לא יודעת למי לפנות

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי