בוקר טוב

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

31/12/2010 | 09:31 | מאת: ורד

רציתי לשתף אתכן שאני כרגע נמצאת במגעים עם עיתונאי טלויזיה מוכר וידוע (לא רושמת את שמו כי עדיין לא קיבלתי אישור) לספר את סיפור הלידה השקטה שלי אני רוצה להביא לתודעת הציבור שיש נשים שחוות לידה שקטה, שנשים ידעו מה זה אומר איך מטפלים לפני בלידה עצמה ולאחר מכן, אני רוצה שישמיעו את קולינו שיתייחסו אלינו ויטפלו בנו בהתאם למה שאנחנו עוברות. להזכירן אני עברתי לידה שקטה לפני חודש בבית חולים שערי צדק בירושלים שבו יילדו אותי בחדר שבו הייתי מאושפזת עם עוד 2 נשים שישנו מצדדי המיילד לא התייחס אליי כלל וכלל לא היתה לי שום תקשורת איתו אני לא יודעת אפילו עם הוא מיילד בכלל או ששלחו רופא תורן שהוא בעצם רופא אף אוזן גרון הוא לא הציג את עצמו הוא לא דיבר איתי ולא עם בעלי לא לפני הלידה לא במהלך הלידה ולא לאחריה אני גיליתי שהעובר שלי נולד ללא רוח חיים רק בדו"ח סיכום מחלה (מכתב שיחרור) אף אחד לא העמיד לרשותי את האפשרות לראות את העובר לא ידעתי שאני יכולה לבחור עם אני רוצה לראות אותו או להיפרד ממנו אף אחד לא סיפר לי מה עושים עם העובר שולחים אותו למכון פתלוגי, קוברים אותו אני בעיקר רוצה לצעוק את הטראומה שלי מבית החולים כדי שלא עוד אישה אחת תחווה את שאני חוויתי. שנשים ידעו מהן זכויותיהן, אני רוצה שישנו את תקנון משרד הבריאות ושכן בית החולים יצמיד לכל אחת ואחת בעת השהות בבית החולים ולאחר מכן עו"ס פסיכולוג או כל עזרה אחרת שימצאו לנכון. אני לא קיבלתי שום עזרה מקצועית בעת שהותי בבית החולים לא הסבירו לי על התהליך שאני אמורה לעבור. מבחינתי,אני הבנתי רק לאחר המקרה שלי שהיתה אמורה ללוות אותי עו"ס של המחלקה, אני רק לאחר המקרה שנכנסתי לפורום המדהים הזה קבלתי תשובות על כל מיני שאלות ששאלתי את עצמי ועל הפחדים ומה שפקד אותי בעקבות אני בטוחה שאם הייתי מלווה ע"י עו"ס או פסיכולוגי/ת היה נמנע ממני לחוות עוד טראומה מעבר לזו שכבר עברתי, אני בטוחה שהיו מתייחסים אליי אחרת מאיך שהתייחסו אליי בבית החולים. אני רוצה שיעשו עבודת תחקיר. מי מכן הנשים שחוותה חוויה קשה מעבר לחוויה האישית מול בית החולים ורוצה לדבר על זה אני אשמח שתכתבו לי למייל [email protected] או פה בפורום אני נכנסת לכאן כל יום. (להתעדכן מה שלומכן בעיקר) תאחלו לי בהצלחה !!! אני כמובן יעדכן אתכן בהתפתחויות ורד

יוזמה ברוכה. אשמח לעזור אם יש צורך להעביר למערכת שמכינה את התכנית רקע מקצועי בנושא. את יכולה ליצור איתי קשר במייל [email protected] שיהיה בהצלחה. עדכני איך מתקדם. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי