כניסה להריון לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/11/2010 | 21:08 | מאת: בת 29

שלום, לפני כשבועיים עברתי הפלה טבעית בבית והכל יצא לי ולא נשאר כלום ברחם ז"א שלא הייתי צריכה שום ניקוי. לקח לי 5 חודשים להיכנס להריון וכרגע אני סיימתי מחזור ואת ה7 ימים נקיים ורציתי לדעת אם אני יכולה לנסות להיכנס שוב להריון כבר החודש ואם יש סיכוי בכלל או שרצוי לחכות למחזור הבא... תודה מראש

שלום לך. הצטערתי לשמוע על האובדן והאכזבה לאחר הנסיונות הממושכים. את השאלה הרפואית אני ממליצה להפנות לגניקולוג. את מוזמנת לשתף בפורום מתחושותייך ומחשבותייך בתהליך. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי