/

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/11/2009 | 15:01 | מאת: חנית

שווה לנסות, ידוע לנו שצניעות של אשה מועילה במיקרים שאין ילדים. וזה לא חשוב אם מבחינה רפואית הבעיה היא אצל הגבר או אצל האשה כי זו גזרה על שניהם מבורא עולם, ולכן אנחנו רואים שזה הואיל בכל המיקרים.

חנית מחקתי מהודעתך את הקישור מפני שאנו לא ממליצים באתר על גורמים ספציפיים והסרטון ששלחת קישור אליו הוא סרטון תעמולה שאינו מתאים לרוח הפורום. איני מסכימה עם הסרטון ועם מה שכתבת ויש בכך להערכתי פגיעה לא רק בנשים חילוניות אשר מדברייך משתמע כי לבושן הוא הגורם לבעיות הפוריות שלהן, אלא גם עלבון לנשים חרדיות רבות אשר חרף שמירת המצוות לרבות מצוות הצניעות, מתקשות להביא ילד לעולם. מעבר לכך, המשפט שכתבת מנוסח כ"אמת" מדעית, בעוד שאין לכך תימוכין סטטיסטיים או מחקריים (סרטון מבויים המציג מקרים ספציפיים לכאורה, אינו מחקר סטטיסטי). אני מניחה שכוונתך הייתה טובה אך אשמח אם הפורום ינוצל למטרת תגובות ענייניות על שאלות של גולשות ולא כתעמולה כללית לשום נושא בברכה, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי