צריכה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

15/09/2010 | 12:57 | מאת: שרון

שלום, אז ככה , לאחר שנה של נסיונות ללא הצלחה ולאחר שאמרו לי שאני פוליציסטית- זהיתי ביוץ שבועיים לפני התוצאה החיובית. ביום שבת - בדיקה ביתית - חיובית יום ראשון- בטא 909 עדיין לא נצפה שק הריון ברחם- כנראה מוקדם מדי יום שלישי- הבטא צנחה ל- 0!!!עד עכשיו לא היה דימום בכלל! אפילו הרופא לא יכול להסביר לי מה קרה פה, לא הגיוני שבתוך יומיים הבטא צונחת מ 909 ל-0. אפילו לא ירידה הדרגתית... לא טיפת דם. מה זה? מה עושים? האם יש צורך בלקחת גדול להפלה? מה זה יכול להיות מצב כזה?

שלום שרון. עלייך לפנות לפורום גניקולוגיה ומיילדות. בהצלחה! גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי