איך יוצאים מזה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

04/07/2010 | 22:30 | מאת: 5 הפלות

אני נשואה 3 שנים ויש לי ילד בן שנתיים מאחרי הלידה שהוא היה בן חצי שנה אני עוברת הפלות בלי הפסקה לפני כחודש וחצי הייתי בהריון וטופלתי אצל רופא פרטי הכל היה בסדר למרות שדיממתי ואז בשבוע 12 הגעתי לרופא לביקור שגרתי גילו שאין דופק כבר שלושה שבועות נשברתי מאד ואני לא מצליחה לצאת מזה תעזרו לי

שלום לך הצטערתי לקרוא על האובדנים שעברת. את מספרת שבשנה וחצי האחרונות עברת הרבה הפלות. אני מניחה שהכיוון הרפואי נבדק באופן יסודי. האכזבות הללו הן אכן מאד קשות ואני מבינה שהאובדן האחרון שבר אותך. קודם כל, תני לעצמך את הזכות לכאוב את הדבר הקשה שעברת. זה מאכזב וקשה. ההרגשה תלך ותתמתן בהדרגה, אך תני לעצמך כמה זמן שצריך לשם כך. ואולי יש טעם לחשוב על הפסקה זמנית בנסיון לעוד הריון כדי לתת לנפשך ולגופך להתאושש לפני שממשיכים. את מוזמנת לכתוב כאן ככל שתרצי. עדכני מה שלומך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי