טיפול/ קבוצת תמיכה באיזור המרכז

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

28/01/2023 | 07:03 | מאת: ליאור

היי, לא נעים לי לכתוב את זה פורום הזה כי זה גורם לי להרגיש ככ כפויית טובה (הפלה יזומה) אבל אני לא יכולה להתמודד ככה יותר. הכל קשה לי, נכנסת לסרטים, מפקפקת בעצמי ומרגישה ריקה. מחפשת טיפול כלשהו והקלה לתסמינים של דיכאון לאחר הפלה, אולי אפילו קבוצת תמיכה במרכז.

היי ליאור, קודם כל, טוב שכתבת והנחת את זה כאן, גם לך יש מקום כאן. הפלה יזומה, שנעשתה מתוך החלטה וכוונה, יכולה גם היא לעורר קשת של רגשות מורכבים בעקבותיה ולהגיע, כפי שאת מבינה בעצמך, עד לכדי מצב של דכאון. ולכן חשוב מאד שאת מבקשת תמיכה וטיפול עבור עצמך. איני מכירה קבוצות תמיכה ייעודיות בתחום זה, אבל בתחום הציבורי יש לך מספר אפשרויות לטיפול באזור המרכז: אם את חברה בקופת חולים כללית, יש את מרפאת בריאות הנפש של האישה ברמת חן. יש מרפאה לבריאות הנפש של האישה באיכילוב, לשם אפשר להגיע באמצעות טופס 17 דרך קופות החולים, יש גם מרפאה לבריאות הנפש של האישה בנס ציונה. כמו כן, יש מרפאות ייחודיות לאובדני הריון, ידוע לי על ׳איתך׳ של בית חולים ליס (איכילוב) ו׳בדרכך׳ בשיבא. כמו כן, יכולה לפנות לטיפול פרטני אצל מגוון מטפלות (או מטפלים) המתמחים בתחומי פריון ואובדני הריון. יהיה בטיפול את המקום לכל התחושות שלך.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי