לידה שקטה שבוע 17 עצוב מאוד

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

26/01/2023 | 15:38 | מאת: מולי

היי העוברית שלי נמצאה ללא דופק בשבוע 17 קשב לי כול כך על האובדן ולא מבינה למה זה קרה 4 ימים לפני שקרה הורדתי לק עם אצטון והריח נשמתי אותו זה הביא לי חשק להקיא אולי בגלל זה?והאים אפשר להקלט להריון בריא ,ההריון ועוברית שעבדה היתה לאחר שלוש שנים של נסיונות עובר מוקפא.כואב כול כך ורוצה להיות שוב בהריון לזכות לזה

מולי יקרה, ליבי איתך על האובדן העצוב והכואב שאת חווה בימים אלה, של הריון יקר שציפית לו כל כך הרבה זמן. אני שומעת את הקושי שלך כשאת לא יודעת מה קרה שהביא להפסקת הדופק ומנסה, באופן טבעי, למצוא תשובות, להבין מה יכולת אולי לעשות אחרת, ואולי אז תהיה לך תחושה של ודאות ושליטה מסוימת במצב שיש בו כרגע הרבה חוסר וודאות וחוסר שליטה. לעיתים באמת לא יודעים להסביר מה קרה ולמה, אבל את השאלה אם משהו מסוים שעשית עלול היה לגרום לכך, אפנה אותך לשאול גורם רפואי מוסמך. לגבי הסיכוי להריון בריא, גם זו שאלה להפנות לרופא, אם כי מניסיוני אדגיש שבוודאי, נשים רבות נקלטות להריונות אחרי אובדנים ויולדות ילדים בריאים. יחד עם זאת, חשוב שתתייעצי עם הרופא שלך וגם שתבדקי האם יש המלצה במצבך על בדיקות מסוימות לפני הריון נוסף. אנחנו כאן אם תרצי להעלות שאלות או תגובות נוספות.

04/02/2023 | 21:02 | מאת: מולי

היי אני שבועיים לאחר הלידה השקטה קשה לי לחזור לעבודה במיוחד כי יש שם עוד הריוניות ומצד שני לשבת בבית גם קשה מרגישה שרוצה להיות עם הפנים קדימה כבר ולא מצליחה

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי