לא נקלטת להיריון אחרי 2 ביריונות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

19/08/2022 | 12:06 | מאת: גינה

אני כבר 3 חודשים מנסה להיקלט להיריון אבל לא מסתדר, שתי היריונות קודמות נקלטתתי מחודש ראשון יש לי שתי בנות . מנסים ילד 3 ואחרון ומאוד רוצים בן , אז שומרים כל הזמן עד שיוצא בבדיקת ביוץ ביתית שזה הזמן ולפני זה שותפת הנרתיק במי סודה .. האם זו הסיבה שאני לא נקלטת להיריון ? האם ממליצים ללכת לרופא ודרכו לעשות הבדיקות ביוץ כי התורים לרופאי נשים זה לחכות לפחות חודש

23/08/2022 | 21:58 | מאת: ענבל שטיינפלד

הי גינה אנחנו פורום שתומך בפן הנפשי של אובדן הריון, לא נוכל לענות על שאלתך. ממליצה להתייעץ בפורומים רפואיים שיוכלו לענו תעל שאלתך.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי