הפלה ופרגון לאחרים לא

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

16/07/2022 | 21:08 | מאת: אולה

לפני שנה עברתי הפלה בגלל שהדופק של הפסיק. מאז מנסה להכנס שוב להריון ולא מצליחה. קשה לי לראות חברות בהריון. להתעניין בהם כאילו אכפת לי ולהיות שם בשבילם. אני יודעת שהם לא אשמות ובעזרת השם זה יקרה אבל קשה לי אני מתרחקת מהם כי לא רוצה לדעת. אני מפרגנת להם אבל קשה לי. זה שורף לי בלב.

21/07/2022 | 21:08 | מאת: ענבל שטיינפלד

הי אולה מצטערת לשמוע על מה שעברת. ככל הנראה כשאת פוגשת חברות בהריון, את פוגשת מקרוב שוב את הכאב על האובדן שלך. קודם כל זה טבעי וחשוב שלא תבקרי את עצמך על כך. מעבר לכך, אולי כדאי לחשוב על טיפול או איש מקצוע שיוכל ללוות אותך ויעזור לך לעבד את הכאב ולשאת אותו עד שתעברי את התקופה הקשה הזו. מאחלת לך הריון תקין בקרוב.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי