הפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/06/2010 | 09:04 | מאת: דניאלה

היי, לצערי אני אחרי שנה של הפלה, ניכנסתי להריון ובשבוע 8 גיליתי שאני בהריון, בעלי לא רצה את הילד, הוא אמר שהוא לא מוכן, ולא יכולתי להתמודד לבד, ועשיתי הפלה, עד היום אני מצטערת על כך . מה עושים?

שלום לך דניאלה את מתארת שהפסקת ההריון התרחשה במידה רבה בשל רצונו של בעלך. לא כתבת מה את רצית. האם רצית כבר ילד באותו השלב? מה הן תחושותייך כעת? האם כעת את ובעלך שוקלים הריון? האם יש תחושות כעס מולו? נסי להסביר קצת יותר, בפרט כי את שואלת מה עושים ואני מנסה להתייחס באופן כמה שיותר ספציפי. עדכני. גילי

24/06/2010 | 08:44 | מאת: דניאלה

היי, אכן כן זה רצונו של בעלי, אני רציתי מאוד. אבל התחושה שהוא העביר לי, גרמה לי לעשות משהו בגללו. פחדתי מתחושה שאולי הוא יעזוב, יפרד. חשבתי על הזוגיות. הייתי תמימה. והיום אני מצטערת על זה. אני יודעת שהפסדתי. אני מנסה כיום לשכנע אותו ולנסות שוב פעם להיכנס להריון. אבל קשה לי עם זה. הוא גם לא רוצה.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי