הפלה בגרידה ה ה ה ה ה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/12/2021 | 15:01 | מאת: מיכל

עברתי גרידה לפני שבוע. למחרת חברה שלא ידעה על זה סיפרה לי שהיא בהיריון. זה שבר ושובר לי את הלב. מנסה לפרגן וקשה לי. עשיתי הכל לפי הספר והיא לא. ובכל זאת אני הייתי צריכה לעבור גרידה והיא לא.

11/01/2022 | 14:29 | מאת: ענבל שטיינפלד

הי מיכל, נורא עצוב לשמוע. נשמע שבנוסף לכאב הפרטי שלך על האובדן שלך, הצטרף האירוע של ההריון של החברה שהעצים את הכאב. כשאישה עוברת הפלה היא מאוד במודעות להריונות של הסביבה, לאלה שהיו אמורות ללדת בזמן כמו שלה ועוד. זה טבעי ונורמלי לקנא באלה שההריון שלהן בא בקלות ומחזיק בקלות. תני לעצמך להתאבל, ותני מקום לכל הרגשות שעולים, גם כלפי החברה. עם זאת, תזכירי לעצמך שההריון שלה לא לוקח ממך באמת את ההריון שלך או ההזדמנות להריון נוסף. לא כתבת אם שיתפת את החברה במה שאת עוברת, אולי כדאי לחשוב על זה כדי שהיא תהיה רגישה ותדע מה מתאים להגיד ומה לא.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי