הפסקת הריון -עובר ללא דופק

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

11/06/2010 | 17:46 | מאת: כואבת ובוכה

אתמול הייתי בבדיקת שקיפות עורפית ושם התבשרתי שאין דופק לעובר,זאת לאחר שבשבוע 6+נצפה דופק. הוא היה בגודל שמתאים לשבוע 12 כלומר שזה משהו שהתרחש בימים האחרונים ללא הרגשה של משהו לא תקין. זה היה הריון 4 , 3 ילדים בריאים ב"ה בבית, אבל לא מקל את הכאב. אני מחכה לגרידה , מפחדת ולא מפסיקה לבכות. גם עכשיו. לא יודעת איך להתמודד, גם לא רוצה שהילדים יראו אותי בוכה כל הזמן(למזלי לא סיפרנו להם עוד על ההריון).

שלום לך. מתנצלת על הזמן עד התגובה. תגובות קשות לאובדן הריון גם בשלבים מוקדמים לכאורה, הן תגובות טבעיות. לא ציינת בני כמה הילדים שלך. האם ניתן להסביר להם ברמה שמתאימה להם שאת לא מרגישה טוב או עצובה כך שתוכלי להרשות לעצמך להיות לידם מבלי להעמיד פנים? את מוזמנת לעדכן האם עברת את הגרידה ומה הן תחושותייך . גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי