פעמיים שק הריון וחלמון ללא עובר

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/12/2020 | 13:43 | מאת: נאדיה

לפני שנתיים היה לי הריון ספונטי ובשבוע 6+ נצפה שק הריון עם שק חלמון ללא עובר. והיום אני שבוע 7+5 ימים וגיליתי אותו דבר. כמה פעמים זה יכול לחזור על עצמו ומה הסיבה??? אני מיואשת

29/12/2020 | 12:26 | מאת: ענבל שטיינפלד

הי נאדיה הפורום שלנו תומך בצד הנפשי של אובדן ההריון, בשביל לדעת מה הסיבה למה שראו בבדיקה את צריכה ייעוץ רפואי. חשוב להגיד שאובדן של הריון הוא קשה וכואב ובטח אם זו לא פעם ראשונה. אם תרצי לכתוב על הרגשתך סביב האירוע את מוזמנת ונוכל לעזור עם זה.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי