הפלה טבעית כתמים חומים האם תקין

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

04/05/2019 | 12:38 | מאת: עדידי

שבת שלום . הריון שני לאחר 4 חודשים טיפולים . ב9.4 הלכתי לראות דופק וגילינו שק הריון.ריק שבוע 7 ,כבר התחילו כתמים... באותו יום בלילה התחיל דימום כבד ואת השק ראיתי בשירותים . הייתי במיון אמרה שאין שק והשאר ייצא לבד . 6 ימים דימומים . שבוע ימים הייתי נקיה. ביום א האחרון היו לי יום אחד.כתמים והפסיק .ואתמול 3.5 התחיל כתמים.ונמשך גם היום ...האם זה נורמאלי

06/05/2019 | 20:55 | מאת: ענבל שטיינפלד

הי עדידי, מצטערת מאוד לשמוע על האובדן שלך. הפורום שלנו אינו נותן מענה על שאלות רפואיות, מטרתו ליווי ותמיכה רגשית בתהליך. אם את חוששת שמשהו לא תקין, אני ממליצה שתתיעצי עם רופא נשים שיתן לך מענה מדוייק עבורך. בהצלחה בהמשך!

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי