בדיקת אנדו אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/02/2019 | 20:09 | מאת: שיר

שלום, בראשון שעבר גליתי שעברתי הפלה טבעית בשבוע 7 הרופא ביקש לעשות בדיקת בטא כדי לראות שהערכים יורדים ל0 עשיתי בדיקה ביום שלישי האחרון והתוצאה היה 206, היום עשיתי והיה 29. ברור לי שזה לא יכול להיות הריון, אבל האם זה בסדר שזה עוד לא התאפס? אציין כי אני רק מודא ומחכה גם לתור אצל הרופא

05/02/2019 | 10:39 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי שיר יקרה. הפורום שלנו אינו נותן מענה על שאלות רפואיות, מטרתו ליווי ותמיכה רגשית בתהליך האבדן. את מוזמנת לפנות לפורום רלוונטי אחר שיוכל לת לך מענה לשאלתך. בהצלחה! רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי