הפסקת הריון לפני שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

24/04/2018 | 17:05 | מאת: תהילה

שלום, לפני שלושה חודשים עברתי הפסקת הריון בשבוע 18. הייתי נשואה טרייה אחרי שלושה חודשי נישאין,שמחה מאוד מהריון. בסקירה המןקדמת גילנו שהעובר לא תקין ואין לו התפתחות מוחית תקינה. לצערי נאלצנו להפסיק את ההריון. הגזרה הייתה קשה, אך אחרי שבוע החלטתי לקום ולהתגבר. חזרתי ליבודה אספתי כוחות,שיתפתי. אחרי שלושה חודשים אני מבינה כנראה הסיפור שונה נהייתי פחדנית. אני מפחדת להתקלח,להיות לבד ואפילו מכלבים. לפני ההפחה לא היו לי חששות מכל הדברים הטלה..אני חסרת אונים מה אני יכולה לעשות? למי אני יכולה לפנות?

26/04/2018 | 12:03 | מאת: רינת יוסף ורדי

תהילה יקרה! צר לי לשמוע על הפסקת ההריון והאובדן. אני מבינה שעולים פחדים והתנהגויות חדשות לך וזה יכול להיות מבהיל ומציף. מצוין שכתבת ושאלת, כל הכבוד. אני חושבת שכדאי לפנות אולי לאיש מקצוע ולטיפול שיוכל לעזור לך לבדוק ולהתמודד, נשמע שזה משהו שמלווה אותך כרגע באופן יומיומי .אם תרצי מוזמנת לכתוב לי כאן או למייל את אזור המגורים שלך ואנסה לעזור לך למצוא מישהו מתאים. רינת [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי