דימום מועט לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

01/06/2017 | 21:26 | מאת: לימור

שלום, לאחר בדיקת דופק לא תקינה בשבוע 7 קיבלתי ציטוטק. ללא כאבים במיוחד ודימום מועט. לאחר חמישה ימים קיבלתי סיבוב נוסף - לאחר מס׳ שעות החל דימום יחסית חזק, שפסק כמעט לגמרי אחרי כ12 שעות. היתה פליטה של רקמה. האם יתכן שכל התוכן יצא לאחר דימום קצר כל כך? בכל המקורות נאמר כי הדימום נמשך ימים ושבועות. תודה

04/06/2017 | 10:27 | מאת: ryv123

לימור יקרה. הפורום שלנו הינו פורום לליוי ותמיכה רגשיים לאחר אובדן הריון. את מוזמנת להעביר את השאלה שלך לפורום אחר רלוונטי שיוכל לתת לך מענה. בהצלחה רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי