גרידות עקב הפסקת-דופק

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/02/2010 | 19:49 | מאת: לימור

אני בת 42,ואחרי שתי הפלות לא-טבעיות (גרידה). בתחילת ההריון יש דופק-בשבוע החמישי-שישי,ולאחר כשבועיים (שבוע שמיני)כבר אין דופק,ואז אני נזקקת לגרידה. לא חשתי בכאבים וגם לא היה דימום או תסמין אחר שיתריע על בעיה קיימת. האם יש סיבה מסוימת\מיוחדת לבעיה? מדוע הדופק של העובר מפסיק? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

שלום לימור אני מצטערת לשמוע על הקשיים שאת עוברת. פורום זה הנו פורום של תמיכה רגשית. בשאלות רפואיות עלייך לפנות לפורום גניקולוגיה ומילדות. שיהיה בהצלחה. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי