מומחה לאלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

14/04/2010 | 21:39 | מאת: vibd

אני מחפש רופא שמתמחה במחלת האלצהיימר ובתופעות של דיכאון והתפרצויות.לאימא שלי יש את המחלה והיא בת 66 אובחנה לפני שנה. תודה

15/04/2010 | 13:41 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום vibd, באפשרותך לפנות לרופא מומחה במקום מגוריך וכן לפנות ולהיוועץ בנו.נשמח לעזור. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

08/08/2015 | 22:02 | מאת: tally

אמי חולת אלצהיימר למעלה מ 10 שנים ומתגוררת אצלי מצבה קשה ביותר ומתבטא בין השאר בקושי בבליעה. מוזנת באוכל דייסתי, אוכל מרוסק בבלנדר, ג'לי, חומרים מסמיכים וכו'. היא מלאת ליחה ובשל מצבה היא אינה יכולה להוציא את הליחה. כמעט מדי יום מקיאה או מנסה להקיא בעיקר את ארוחת הצהריים עם ליחה סמיכה. בנוסף, יש לה גודש באף שגורם לה קשיי נשימה. הרופא ממליץ על שימוש במי מלח. זה כמעט לא עוזר. איך מקלים על אמא?

מנהל פורום אלצהיימר