,תרופות

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

14/04/2010 | 20:36 | מאת: ליזה

שלום, אבי חולה אלצהיימר כבר4 שנים, הוא מטופל בממוריט ואביקסה, הוא מקבל גם פעמיים ביום סרקאוול של 0.25 בחודשיים האחרונים הוא קיבל וובן,ולשינה הוא מקבל בונדרמין, עם כל התרופות הנ"ל הוא עדיין לא רגוע ורוצה ללכת הבית לאמא, אני רוצה לציין כי הוא בן86, ונכה מלחמה בנאצים, שאלתי היא האם יש טעם להמשיך את התרופות לזיכרון האביקסה והממוריט,כי ניראה לנו שזה כבר לא משפיעה עליו בכלל,ולתת לו רק תרופות להרגעה,תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ליזה שלום, חשדך נראה מבוסס,אכן יש צורך בבדיקת אביך. שינויים כאלה עליהם את שואלת רצוי לערוך רק לאחר בדיקה מדויקת ומקיפה נוירולוגית-פנימית-פסיכיאטרית. פני לבדיקה במקום מגוריך. אנו נשמח לעמוד לשירותך לצורך הכוונה בכל שאלה. בברכת בריאות טובה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאות "מרחב" קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר