אקסלון 3 מ"ג

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

14/04/2010 | 13:56 | מאת: livia

אמי אובחנה כחולת אלצהיימר ואני מוכרחה לציין כי כיום ההתדרדרות איטית ביחס למקרים אחרים שאני מכירה. הכעס ירד, האגרסיביות גם.זה לא שהכל תקין רק הפיקים והישנות התסמינים פחתו. היא מטופלת בבית עם מטפלת "מלאך" מבחינתי, היא חיה בביתה בכבוד ובהשגחה אישית ואני גם שקטה. האם אתה כמומחה חושב שהטיפול הוא אכן המעכב התדרדרות?

18/04/2010 | 07:31 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

שלום ליוויה, איזה טיפול? בברכה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב", קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

19/04/2010 | 11:53 | מאת: livia

תודה על ההתייחסות סליחה אם לא הייתי ברורה. האם לדעת הטיפול באקסחון מעכב החרפת מחלת האלצהיימר?

מנהל פורום אלצהיימר