אלצהיימר ופרקינסון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

08/03/2010 | 21:09 | מאת: רוני

שלום רב לאבי בין 81 יש אלצהיימר ופרקינסון השאלה אם יכול לההיות קשר בין שיעול שהולך וחוזר ללא לחיחה לבין המחלות הנל? אף אחת מהתרופות שהוא לוקח לא עושה שיעול.צילום חזה תקין עי רופא ראות,כנל גם אקו לב.(אי ספיקה קלה) רופא אחד טען שייתכן וזו בעיה של שאריות של אוכל,אגב ספירת דם וכימייה תקינות גם,וללא בקע במיפשעה. מה לדעתך יכול להיות? בברכה רוני

לקריאה נוספת והעמקה

רוני שלום, עלול בהחלט להיות קשר בין השיעול למחלות הנ"ל, על מנת לענות לך תשובה טובה, נודה לך אם נקבל פרוט בקצרה אילו גורמים מקצועיים העריכו את מצבו של אביך ומה היו הממצאים וכן מה תוצאות הבדיקה הנוירולוגית האחרונה שעבר. בברכה ד"ר אלי ורטמן, מרפאות "מרחב" קרליבך 13, תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר