סיוע דחוף לאמר חולת אלצהיימר

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

04/02/2010 | 14:44 | מאת: דפנה

שלום רב, אימי מאובחנת במחלה כבר 8 שנים יחסית בגיל צעיר, היום בת 64 . נכון להיות היא במצב לא טוב, זקוקה להשגחה 24 שעות, צרכים , אוכל, בגדים מקלחת ושירותים לא עושה לבד.לאחרונה היא עם הראש למטה כל הזמן ואף בזמן האוכל לא מרימה את הראש בקושי אוכל ושותה. האם אפשר לעזור כך שהראש יעלה? מה זה מעיד על מצבה ומה ההשלכות? איך אפשר שרופא מומחה יבוא לאבחן אותה בביתה? היא לא מוסגלת אף לצאת מהבית. לתשובתך המהירה אודה, דפנה

04/02/2010 | 15:02 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

דפנה שלום, הדבר אכן מחייב הערכה וניסיון לזהות גורם פליאטיבי. היכן אמא גרה? בברכה, ד"ר אלי ורטמן, מנהל מרפאת "מרחב" קרליבך 13, תל אביב

מנהל פורום אלצהיימר