vדמנציה-תורשה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

27/01/2010 | 17:15 | מאת: אבי

אשתי סובלת מדמנציה (לא אלצהיימר). האם המחלה היא תורשתית? אם כן, מה אחוז התורשה?

28/01/2010 | 09:03 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

אבי שלום, דמנציה היא תסמונת ולא אבחנה מדויקת הנגרמת לעיתים ע"י אלצהיימר ולעיתים ע"י גורם אחר. על מנת לענות על שאלתך, יש צורך לקבל ממך את גיל אשתך ואת הגדרת האבחנה המדויקת. בנוסף, אם קיימת היסטוריה לפגיעה אצל קרובים אחרים של אשתך בצורה דומה. בברכת בריאות טובה, ד"ר א. ורטמן, מנהל מרפאות "מרחב", רח' קרליבך 13, תל אביב, 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר