אלצהיימר- סיום?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

18/01/2010 | 14:57 | מאת: תמי

אמי, המאובחנת כבר מעל 8 שנים באלצהיימר ומאושפזת מזה שנה וחצי במחלקה סיעודית, מזה שנתיים בשלב האחרון. בשבועות האחרונים סובלת מהקאות ומהתקפים אפילפטיים הולכים וגוברים. הייתי רוצה לדעת למה לצפות בשבועות הקרובים. האם זהו הסוף?

18/01/2010 | 15:40 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

תמי שלום. לא ניתן לענות על שאלתך ללא בדיקה. יכולות להיות סיבות שונות להתקפים ובוודאי הרופא / הנוירולוג המטפל יעזור לך לזהות את הגורם לכך. ברור כי המצב קשה אך לא ניתן לקבוע לפי ההתקפים כי מדובר בסוף או תחילתו. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר