המשך לשאלה מאתמול

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

13/01/2010 | 10:20 | מאת: דני

שלום שוב ד"ר ורטמן, בהמשך לשאלתי אתמול, אני מבין שאחוז החולים הצעירים באלצהיימר הוא נמוך ביותר, אך רציתי לדעת האם יש החולים במחלה לפני גיל ה30 לחייהם או ממש בגיל ה30 המוקדמות, אני כמובן מבין שזה מאוד נדיר אך האם מצב זה קיים? תודה רבה מראש.

17/01/2010 | 13:35 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

דני שוב שלום. נדיר ביותר למצוא חולי אלצהיימר בגילאי ה-30 אך לא נדיר למצוא בגילאים אלו הפרעות זכרון הנובעות מסיבות אחרות המחייבות בדיקה. בברכה ד"ר אלי ורטמן-מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

מנהל פורום אלצהיימר