חולה שלא משתף פעולה - עזרה!!!

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

17/12/2016 | 23:51 | מאת: ח

אבי אובחן כחולה באלצהיימר, הנהיגה שלו מאוד מסוכנת ולכן דיווחנו באפן אישי למשרד התחבורה, לקח כמה חודשים והוא קיבל זימון למכון הרפואי. מבחינתו הנהיגה היא אוויר, כרגע לא נוהג כי אנו מונעים זאת ממנו. הוא מאוד כועס. בלי קשר: לא משתף פעולה, לא מוכן לשום פעילות שמוצעת לו, אגרסיבי לפעמים, בלי שיקולים כלכליים נכונים, לא מקיים קשרים חברתיים, יש בעיות בשליטה על דחפים גם באכילה. מטופל בדונפזיל וברמוטיב. מה עושים? למי פונים? אנחנו מירושלים...

22/12/2016 | 00:04 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

שלום רב, נכון עשיתם שהפסקתם את נהיגתו ודווחתם. אין אפשרות שיחדשו את זכאותו לנהוג. הזימון למרב"ד יסייע אולי בהסברת הדבר. יש בירושלים שני בתי חולים מצויינים, ובהם מומחים לדמציה, בכללה מחלת אלצהיימר. פנו ליעוצם, הן לאפייון המחלה והן לקבלת טיפול מתאים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר