התדרדרות לדמנציה ואלצהיימר?

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

06/11/2016 | 10:14 | מאת: שולי

שלום אימי בת 70 עברה איבחון פסיכוגריטרי מבחן מיני מנטל 24 .מבחן שעון לא תקין.סימנים לדיכאון חרדתי. עדות למצוקה נפשית.פגיעה קוגנטיבית קלה.ליקויים בזיכרון לטווח קצר. שאלתי האם ליקוי בזיכרון לטווח קצר חייב להתדרדר לדמנציה או לאלצהיימר? קיבלה כדורים זונפיל 10 מג.הרופאה כתבה סימנים התחלתיים של דמנציה. האם זה תמיד מתדרדר לדמנציה ואלצהיימר?

14/11/2016 | 00:03 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשולי שלום, אם הרופאה רשמה סימנים מוקדמים של דמנציה אז היא חושבת שיש דמנציה, ואם היא רשמה תרופה למחלת אלצהיימר אז היא חושבת שמדובר במחלת אלצהיימר. תוכלי לוודא איתה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר