כדורי ממוריט 20 מ"ג- דחוף

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

30/01/2016 | 16:59 | מאת: יעל

הרופא העלה לאחותי את המינון של הממוריט ל- 20 מ"ג, אנחנו נותנים לה כדור בבוקר ואחד בערב. האם מותר לפצל את הממוריט או לתת מנה אחת בבוקר? לאחותי בתקופה האחרונה ישנם התפרצויות בכי, רעד בגוף, הזיות, יוצאת ונעלמת מהבית. . מה לעשות? בבקשה עזרה.

02/02/2016 | 22:19 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

ליעל שלום, מותר לפצל ממוריט. להתיעץ עם הרופא לגבי התפרצויות, הזיות - האם קשור להעלאת מינון התרופה? האם כדאי לתת טיפול תרופתי כדי למתן? האם קשור לבעיה זהומית או תזונתית? להשגיח עליה שלא תעלם. בברכה, כרמל ערמון

03/02/2016 | 19:44 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

הנחיית היצרן היא לתת את התרופה במנה יומית אחת, בערב. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר