ממוריקס ושיפור זכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

23/12/2009 | 14:12 | מאת: יואב

שלום, אבי בן 76 ולאחרונה החל לפתח בעיות זכרון בטווח קצר והתקפי זעם. בבדיקה אצל פסיכוגריאטר נאמר כי ייתכן שהדבר מעיד על התחלה של אלצהיימר. קראתי על תוסף מזון בשם ממוריקס לשיפור זכרון בקרב חולי אלצהיימר ואשמח לקבל חוות דעת על המוצר. תודה מראש

23/12/2009 | 15:10 | מאת: ד"ר אלי ורטמן

יואב שלום, ממוריקס הינה תערובת צמחי מרפא ואין נתונים ברורים ליעילותה לגבי מקרים כמו המקרה של אביך. אין מניעה לנסות זאת אך קשה להתייחס לכך כאל משהו מאד מדויק. בכל מקרה, ישנה חשיבות רבה להמשך מעקב אחרי התפתחות הפרעת הזכרון של אביך כיוון שלעיתים קרובות מתגלים גורמים רפואיים אשר ניתן לטפל בהם ולעצור או לשפר את התקדמות המחלה. בברכה ד"ר אלי ורטמן- מרפאות "מרחב" קרליבך 13 תל-אביב 03-5613737

05/03/2010 | 15:24 | מאת: מירי

מנהל פורום אלצהיימר