אלצהיימר של אמא.

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

15/01/2016 | 14:07 | מאת: טובה

תודה לפרופסור כרמל על התשובה שלי לשאלה הקודמת. יש עוד בעיה קשה אמא לא מוכנה להתרחץ. היא אומרת לנו אני מתרחצת כל יום אבל אנחנו יודעים שזה לא נכון. היא גם לא מחליפה בגדים ואני חוששת ממחלות. מה לעשות?? אין דרך לשכנע אותה. היא מדברת לעניין ועונה לנו תשובות לכל מה שאנחנו מבקשים. האם לרחוץ בכוח??

17/01/2016 | 14:14 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לטובה שלום, אין להפעיל כח. תצטרכי למצוא דרך עוקפת -- אולי משחק. אולי לרחוץ כל חלק גוף בהזדמנות ראויה, וכך בנושא החלפת בגדים. תודה לך על מסירותך לאמך, בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר