דמנציה דחוף

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

26/09/2015 | 23:03 | מאת: שירז

היי אימי מאובחנת כחולת דמנציה מה עושים אם התחלנו טיפול בבלינסון לפני שנה הביאו לנו מדבקות אקסלוןו המדבקות עשו לאימי בחילות אבל לא תופעה מסוכנת ורצינית נאמר לנו להפסיק מיד כי אסור שיהיה טיפה אפילו בחילה הביאו לנו שכורים שגרמו לאימי לירדמות ממש התעלפות הפסקנו ועכשיו שרצינו לדעת מה לעשות הרופאה בבלינסון יצא לפנסיה אין רופא אנחנו דרך הכללית מה עושים במקרה כזה למי פונים אימי כבר יותר מחצי שנה בלי כדורים בלי מדבקות והמצב מחריף אין למי לפנות ??? איפה. יש עוד מרפאות זיכרון שהתור לא ארוך ממש ליפול בין הכיסאות ולמה בגלל בחילה אזור לתת מדבקות אקסולון

07/10/2015 | 21:55 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשירז שלום, שאלותיך מחיבות התיחסות ספציפית, מה שמחייב שאמך תבדק. בהעדר מרפאת זכרון זמינה מידית כדאי שתתיעץ עם הנוירולוג הזמין הראשון לך, דרך הקופה. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר