התרופה החדשה

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

30/03/2015 | 16:26 | מאת: יוכי

אשמח לקבל מידע על התרופה החדשה. מתי ואם תהיה זמינה לחולים שאין להם דבר להפסיד...

31/03/2015 | 21:40 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

ליוכי שלום, התרופה החדשה תעבור בשלב זה למחקר במספר חולים גדול יותר, ורק בסופו תחלטנה רשויות הרשוי התרופתי בארץ ובעולם על אישורה לשמוש בחולים מן השורה. אם את מעוניינת לבדוק את התאמתו של מכר או קרוב משפחה לטיפול חדש מסוג אחר, לא תרופתי, אשר יעילותו הודגמה במחקר ראשוני, ואשר נמצא כעת בבדיקה במספר חולים גדול יותר: באסף הרופא מתנהל, בהנחייתי, במקביל למרכזים רפואיים נוספים בארצות הברית, מחקר קליני של חולים בשלבים מוקדמים עד בינוניים של מחלת אלצהיינר, כדי לבדוק את השפעתו של טיפול משולב של גרייה מגנטית ואימון קוגניטיבי. אנחנו מחפשים משתתפים למחקר, חולים במחלת אלצהיימר בגילים ­90-60, הנמצאים בשלב מוקדם עד בינוני של המחלה. לקבלת פרטים נוספים ולבדיקת התאמה להשתתף במחקר את מוזמנת לפנות לטלפון 08-­977-8456 או לדוא"ל [email protected] בברכת בריאות ואחולי חג שמח, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר