תרגילים לשיפור הזכרון

דיון מתוך פורום  אלצהיימר

06/01/2015 | 13:55 | מאת: adipa

צהריים טובים, אימי אובחנה בתחילת דרכה של מחלת האלצהיימר. אשמח לקבל המלצות לאתרים בהם אפשר לעשות תרגילים לחיטוב המוח או אפילו למכונים שמתמחים בזה, לא הצלחתי למצוא אתרים חינמים לזה ולאלו שעולים כסף אשמח לקבל המלצה, כמובן עם עדיפות לחינמים :) תודה!

07/01/2015 | 19:48 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

ל -adipa שלום וברכה. אני מצטער שאמך אובחנה עם מחלת אלצהיימר. תרגילים קוגניביים "חינמיים" הם תשבצים, תשחצים, ובעיות סודוקו המצויים בכל עתון. בעבור תרגילים מורכבים יותר או מותאמים יותר -- גובים מפתחיהם תשלום. אם את מעוניינת ללמוד אודות נסוי קליני של טיפול משולב הכולל גרוי מגנטי ואימון קוגניטיבי ממוחשב, בו אמך תוכל להשתתף בחינם (אם מתאימה) ואתן בטווח נסיעה נוח מבית החולים אסף הרופא -- אנא שלחי לי מייל ל - [email protected] , או פקס ל- 08-954-2176, וניצור אתך קשר. בברכה, כרמל ערמון

מנהל פורום אלצהיימר